marți, 22 martie 2016

O lansare de carte si de concurs!

De cativa ani incerc, din cand in cand, sa imi aduc aminte ce scria in manualele de istorie din gimnaziu sau liceu, din epoca comunista,  despre perioada 1866-1947, adica perioada cand Romania a fost Regat. Si nu imi amintesc. Pur si simplu. Ce scria despre Razboiul de Independenta? Dar despre Marea Unire? Dar despre toate institutiile create de Carol I? Cine a facut toate aceste lucruri? Cine a facut de fapt istoria in acea perioada? Poporul roman? Da, sigur ca da, poporul roman, dar acesta avea niste conducatori, niste lideri, niste organizatori foarte priceputi, foarte muncitori si foarte patrioti( un cuvant pe care acum ne e cam rusine sa il rostim).

Cartea ce va fi lansata joi, 24 martie 2016, la cafeneaua Aromaroma, sper ca are cateva raspunsuri la intrebarile de mai sus, dar si la multe alte mistificari si manipulari la care "tovarasii"erau foarte bine pregatiti.

 Iar acesta e concursul pe care vreau sa vi-l propun: primii trei doritori care au  pe-acasa sau oriunde niste manuale vechi de istorie, dinainte de '89, si vin cu ele la lansare , vor  primi in schimb cate un exemplar din cartea "Tovarasii impotriva Coroanei". Puteti confirma chiar aici pe blog, sau la adresa de mail jurnaluldenisei@gmail.com

Info eveniment: Aromaroma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu